Wie gaat er dood in Glee?

Wie gaat er dood in Glee?

Cory Monteith overleed op 31-jarige leeftijd op 13 juli 2013. Monteith werd bekend door de tv-serie Glee, een muzikale show over het schoolkoor van een Amerikaanse high school. In deze serie speelde Monteith vanaf het eerste seizoen één van de hoofpersonages, Finn Hudson.

Waar staat Glee voor?

Verhaal. Will Schuester (Matthew Morrison) droomt er aan het begin van het nieuwe schooljaar van om de glee club (Engels voor een schoolkoor of -muziekvereniging) weer in zijn oude glorie te herstellen: als de oude zangcoach ontslagen wordt wegens handtastelijkheden, mag hij van de directie de leiding overnemen.

Hoeveel Glee acteurs overleden?

De Glee-cast moest ondertussen al afscheid nemen van drie acteurs uit de reeks. Zo overleed Cory Monteith in 2013 aan de gevolgen van een overdosis en moesten we eerder dit jaar afscheid nemen van Naya Rivera na een ongeval in een meer. Maar in 2018 overleed ook Mark Salling, maar zijn dood is een stuk controversiëler.

Wie speelt Finn in Glee?

Cory MonteithGlee
Finn Hudson/Gespeeld door

Waarom is Glee gestopt?

De Amerikaanse hitserie Glee stopt na het volgende seizoen. De allerlaatste aflevering van de serie zal overleden acteur Cory Monteith eren. Dat heeft Ryan Murphy, een van de bedenkers van de serie, laten weten tijdens een benefietgala. Murphy bevestigde daar dat het zesde seizoen van de serie de laatste zal zijn.

Hoe oud is Cory Monteith?

31 jaar (1982–2013)
Cory Monteith/Leeftijd bij overlijden

Hoeveel nummers heeft Glee?

Glee is een Amerikaanse, komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. Momenteel heeft Glee meer dan 600 liedjes gecoverd.

Hoe oud is Naya Rivera?

33 jaar (1987–2020)
Naya Rivera/Leeftijd bij overlijden

Welke aflevering gaat Finn dood Glee?

Het overlijden van de acteur die Finn vertolkte (Cory Monteith) kwam in juli 2013 onverwacht. In augustus 2013 werd bekendgemaakt dat Finn in aflevering 3 van seizoen 5 zou komen te overlijden.

Hoe is Finn Hudson dood gegaan?

Hoofdrolspeler Cory Monteith, die de rol van Finn Hudson in Glee op zich nam, overleed in 2013 door een gevaarlijke combinatie van heroïne en alcohol. De acteur werd dood gevonden in zijn hotelkamer.

Welke aflevering van Glee gaat Finn dood?

Hoeveel liedjes zijn er in Glee?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven