Wie heeft de langste wenkbrauwen?

Wie heeft de langste wenkbrauwen?

In de categorie “Dat hadden we liever niet geweten”: de man met het langste wenkbrauwhaar ter wereld! Die eer gaat naar Zheng Shusen, een 81-jarige man uit China. Zijn haartje werd professioneel nagemeten, het record staat nu op 19,05 centimeter!

Wat is het domste wereldrecord?

De Amerikaan Carl Reese legde in 24 uur precies 3.406,17 kilometer af en is daarmee wereldrecordhouder met de langste afstand in één dag als solorijder. Als duo kun je dit record ook aanvechten. Daarvoor staat de afstand op 5.900,426 kilometer. Een record dat inmiddels al stamt uit 1994 overigens.

Hoe lang is de langste kus?

Een Thais koppel heeft het wereldrecord ‘langste kus’ verbeterd. Liefst 58 uur, 35 minuten en 58 seconden hielden ze de lippen op elkaar, zo heeft de organisator vandaag meegedeeld.

Wat is het record slapen?

264 uur wakker blijven Simpelweg omdat niet slapen te ongezond voor je is! Toch is er iemand die dit record op zijn naam heeft staan, aldus Google. Randy Gardner, een 17-jarige Amerikaanse scholier, bleef in 1965 maar liefst 11 dagen (264 uur) achter elkaar wakker.

Wie heeft de langste wimpers?

You Jianxia uit Shanghai heeft wimpers van maar liefst 12,4 centimeter.

Welk dier heeft de langste wimpers?

Dit is handig om ook andere dieren te waarschuwen voor gevaar. Als bescherming tegen de doorns van bomen en tegen stof, hebben giraffen oogleden met zeer lange wimpers.

Wat staat er in het Guinness Book of Records?

Het Guinness Recordboek is een boek waar allerlei wereldrecords in staan. Je kunt erin opzoeken wie de oudste mens ter wereld is. Of wat de zeldzaamste postzegel is. Het boek verschijnt één keer per jaar.

Wat is het record pizza eten?

Het wereldrecord pizza eten staat op naam van Patrick Bertoletti. Hij at 47 stukken van een ‘large’ pizza (zo’n pizza heeft ongeveer 40cm diameter, in 8 stukken gesneden) in slechts 10 minuten.

Hoelang duurde de langste knuffel?

Afgelopen zondag sloten Leonie Jacobs en Guus van Dongen elkaar 30 uur lang achter elkaar in de armen. Ze verbraken het wereldrecord knuffelen op de luchthaven van Schiphol. Om 14.26 uur precies verbraken de twee het vorige wereldrecord, dat lag op 26 uur en 25 minuten.

Waarom staat Bangkok in het Guinness Book of Records?

De officiële Thaise aanduiding voor Bangkok bestaat uit een lange zin van 16 woorden en 152 getranscribeerde letters die vermeld wordt in het Guinness Book of Records en die een lofzang op de stad behelsd: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Bangkok Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom …

Hoe lang kan een mens achter elkaar slapen?

Normaal word je na 8 tot 10 uur slapen vanzelf wakker. Maar na een nacht zonder slaap, zul je dat gemis (deels) de volgende nacht inhalen. Dan kun je 15 uur halen. Het maximum ligt vermoedelijk ergens tussen de 20 en 23 uur.

Kan iemand 24 uur slapen?

Het antwoord op de vraag ‘hoe lang kan een mens zonder slaap’ staat op 24 uur. Toch is er ooit iemand geweest die maar liefst 11 dagen niet geslapen heeft. Dit record is geplaatst in december 1963 door Randy Gardner en sindsdien nog nooit verbroken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven