Wie zendt de Ronde van Spanje uit?

Wie zendt de Ronde van Spanje uit?

NOS – Studio Sport Vanaf 16.00 uur kunt u hier dagelijks (met uitzondering van de rustdagen) LIVE kijken naar de Ronde van Spanje. De beelden zijn alleen voorzien van commentaar als de etappe ook live wordt uitgezonden op tv.

Waar kan je Vuelta kijken?

De Vuelta is dagelijks te volgen bij de NOS via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app. In het weekend zijn de etappes live te zien, op zaterdag via een livestream online en op zondag ook op NPO 1. Over drie weken, op zondag 5 september, eindigt de Vuelta met een tijdrit in Santiago de Compostella.

Hoe laat begint de Vuelta op Eurosport?

Op de meeste dagen is het liveverslag van de Vuelta op Eurosport 1 te zien. Vaak begint de uitzending rond 14.50 uur. Alleen op zaterdag 21 augustus is het op Eurosport 2.

Hoe laat start Vuelta?

Om 17.08 rolt Josef Cerny als eerste van het startpodium af om de laatste 33,8 kilometer van zijn Vuelta te rijden. De interval tussen de renners daarna is steeds een minuut, tot Steff Cras om 19.09 uur van het startpodium rolt.

Wie zendt de Vuelta 2021 uit?

Uitzendingen Eurosport: Vuelta 2021 Eurosport zendt alle etappes van de Ronde van Spanje live op tv uit.

Wie wint de Vuelta?

De winnaar van de Vuelta: Primoz Roglic.

Wie zendt de Giro 2021 uit?

Vroeger zat men voor de buis gekluisterd om de wedstrijden op NPO1 te kijken, maar tegenwoordig wordt de Giro D’Italia live uitgezonden via Eurosport. Je ontvangt Eurosport via Digitenne.

Hoe laat start WK wielrennen?

Wegrit mannen profs: zondag 26 september. Live bij Sporza: vanaf 9.45 uur op Eén en met livestream en tekstupdates in onze app en op Sporza.be. Tussen 11 uur en 13.35 uur wijkt het WK uit naar Canvas. parcours: De start is op de Grote Markt in Antwerpen.

Hoe laat tennis op tv?

Het finaleweekend was ook te zien bij de NOS. Bekijk hieronder het uitzendschema van de 48e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Voor de 49e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament volgen nieuwe uitzendschema’s….Uitzendschema Ziggo Sport Tennis.

Maandag vanaf 12.30 uur vanaf 19.30 uur
Zondag 15.30 uur

Hoe laat start Roglic?

De 76ste editie van de Vuelta a España begint zaterdag in Burgos met een openingstijdrit van goed zeven kilometer. De Spanjaard Pelayo Sanchez van Burgos-BH is om 17.44 uur de eerste renner die van het startpodium rolt. De laatste coureur, titelverdediger Primož Roglič, is om 20.47 uur aan de beurt.

Waar begint de Vuelta 2021?

De 76e Vuelta startte op zaterdag 14 augustus met een tijdrit in Burgos en finisht op zondag 5 september in Santiago de Compostella, óók met een tijdrit.

Wie heeft de tijdrit gewonnen vandaag?

Jordi Meeus (23) heeft Parijs-Bourges gewonnen. Onze landgenoot versloeg Arnaud Démare in een massasprint.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven